FC SevenOaks – BYENS Klub

FC SevenOaks serie 5

Klubbens historie

FC SevenOaks kom første gang for alvor på tegnebrættet ved spisebordet hos Charly Jensen i foråret 2008. Et hurtigt indkaldt møde resulterede i at Søren Jensen, Rasmus Stech, Thomas Schmidt og Charly Jensen besluttede at arbejde videre med idéen om at stable et fodboldhold på benene ved hjælp af kontakterne på SevenOaks Pub.

Der kom hurtigt gang i sagerne og mange spillere støttede op om initiativet.  Holdet blev meldt til under Bredsten IF og fik flotte sort og hvidstribede trøjer af SevenOaks Pub. 

Hjemmebanen blev i Bredsten som Bredsten IF 2, selvom rygtet hurtigt blev spredt om at SevenOaks Pub havde fået sit eget fodboldhold. Holdet bestod og består fortsat af ansatte og stamkunder på SevenOaks Pub i Vejle. 

Truppen var dengang på omkring 20 spillere som alle kommer fra forskellige mindre klubber hvor man fornyelig – eller lang tid siden – har slået sine folder.  Ens for alle er at man nyder fodbolden og elsker sammenholdet på holdet. – et sammenhold der spreder sig langt ud over fodbolden.

Ved siden af bolden er alle også venner som meget ofte mødes til private arrangementer eller på byens bedste beværtning – SevenOaks. Første sæson i serie 5 i foråret 2008 kan ikke betegnes som en succes set ud fra de sportslige resultater.  Det bliv til 4 point i 9 kampe og en anden sidste plads af 10 hold! Ikke imponerende, men dog var vi i gang og allerede i efteråret blev der vist noget bedre takter. 

Her blev det til 15 point i 9 kampe og noget flottere placering som nummer 4. Foråret 2009 bød på en meget lokal serie 5 pulje, med hold som Vejle B, Skibet, Hover, Vinding og Grejsdalen. 

Efter 10 kampe spillet havde holdet indsamlet 14 point og endte med en placering som nummer 4 i puljen. Igen i efteråret 2009 blev en meget lokal pulje holdets udfordring. Vinding, Grejs, Skibet, Grejsdalen og Jelling var modstanderne.  Holdet klarede at skaffe 19 point i 10 kampe, hvilket desværre kun rakte til en tredje plads i puljen – lige uden for mulig oprykning.

Foråret 2010 skulle blive sidste sæson for holdet under navnet Bredsten IF 2.  Der var allerede her planer om at starte op i en ny klub med nyt navn og helt for sig selv.  Først skulle forårssæsonen dog overstås. Modsat de tidligere sæsoner bød denne forårssæson på en hel del kørsel da puljen bestod af hold som Alminde/Viuf, Bjert, Bramdrupdam, Nr. Bjært/Strandhuse og Taulov/Skærbæk.  En meget svær pulje skulle det vise sig. Holdet sluttede sidst med kun 5 point for 10 kampe.


Her er oversigten over arrangementer 2022

 Siden er under opdatering..